KVALITET ZA VAS I VAS KONACAN IZBOR

Странице

понедељак, 12. јануар 2015.

Vase zdravlje i lepota sa Zepterom









BIOPTRON aparati su medicinski aparati koji se koriste u profesionalnim uslovima u bolnicama, specijalizovanim ustanovama, sportskim i fitnes centrima, kao i kod kuće. 
BIOPTRON je švajcarski sistem svetlosne terapije namenjen svima: ima veoma široku primenu, jednostavan je za upotrebu, a tretmani su bezbolni i kratkotrajni, bez negativnih efekata.

BIOPTRON aparati poseduju inovativnu tehnologiju i projektovani su tako da svakom budu ugodni za upotrebu. Za svaki aparat postoje podni stalci, koji omogućavaju postavljanje aparata prema individualnim potrebama korisnika. Na taj način lako se može tretirati svaki deo tela, pružajući korisniku prijatan, relaksirajući tretman. Sva tri aparata razlikuju se samo u veličini i dizajnu, ali su fizičke karakteristike svetlosti iste, pa je i njeno blagotvorno dejstvo na ljudski organizam identično.

Sve BIOPTRON aparate proizvodi kompanija BIOPTRON AG iz Švajcarske.

BIOPTRON AG je švajcarska kompanija koja je postala član Zepter grupe sredinom 1990-ih godina. Značajni rezultati u oblasti svetlosne terapije postignuti su zahvaljujući naučnim istraživanjima, iskustvu i stručnom potencijalu Zepter grupe. Ova dostignuća se stalno primenjuju u proizvodnji BIOPTRON sistema svetlosne terapije.
http://yu.bioptron.com VISE INFORMACIJA (NARUCITE PREZENTACIJU POZIVOM NA BROJ 381631708991 Vera Maksimovic N.Beograd Mihaila Pupina 117 
BIOPTRON COLOR TERAPIJA   klkni vise informacija 

                                                          BIOPTRON MEDALL
BIOPTRON SET KOLOR FILTERA ZA DELOVANJE BIOINFORMACIJAMA NA AKUPRESURNE TAČKE I ZA STIMULACIJU ČAKRI
BIOPTRON svetlost je polarizovana; elektromagnetni talasi polarizovane svetlosti osciliraju samo u paralelnim ravnima, tako da ova svetlost duboko prodire u tkivo. Ona ne sadrži ultraljubičaste zrake i prilikom tretmana ne dolazi do značajnog oslobađanja toplote. BIOPTRON aparati za svetlosnu terapiju su bezbedni za upotrebu, jer nema neželjenih efekata.

Cilj kolor i svetlosne terapije je tretiranje uzroka bolesti, a ne simptoma, tj. stvaranje ravnoteže u organizmu stimulisanjem određenih fizičkih i emotivnih stanja.

BIOPTRON set kolor filtera bazira se na 2 principa kolor terapije: delovanju bioinformacijama na akupresurne tačke i stimulaciji čakri. Terapija deluje blagotvorno koristeći:
svetlost
7 filtera u boji koji sadrže bioinformacije
3 kozmetička proizvoda koja sadrže bioinformacije: Light Fluid (losion), Balancing Gel (gel) i Crystal Cream (krema)

BIOPTRON kolor svetlosna terapija je blaga, sigurna i efikasna. Ona vas stimuliše blistavim bojama i dragocenim mirisima i ekstraktima sa bioinformacijama koji su sadržani u njenim kozmetičkim proizvodima.
                                                                BIOPTRON PRO1
BIOPTRON svetlost je polarizovana; elektromagnetni talasi polarizovane svetlosti osciliraju samo u paralelnim ravnima, tako da ova svetlost duboko prodire u tkivo. Ona ne sadrži ultraljubičaste zrake i prilikom tretmana ne dolazi do značajnog oslobađanja toplote. Aparat BIOPTRON Pro 1 je bezbedan za upotrebu, jer nema neželjenih efekata.

Cilj kolor i svetlosne terapije je tretiranje uzroka bolesti, a ne simptoma, tj. stvaranje ravnoteže u organizmu stimulisanjem određenih fizičkih i emotivnih stanja.

Ovaj set kolor filtera bazira se na principu kolor terapije stimulacijom čakri. Terapija deluje blagotvorno koristeći:
svetlost
7 specijalnih filtera u boji

Terapija uz upotrebu BIOPTRON seta kolor filtera je blaga, bezbedna i efikasna.








ANTIDIJABET SET 
DETOKSIKUJTE ORGANIZAM PRAVILNIM SPREMANJEM ZDRAVOG OBROKA 

NARUCITE PREZENTACIJU POZIVOM NA BROJ  381631708991 vas domacin VERA MAKSIMOVIC N.BGD Bulevar Mihajla Pupina 117


Porucite prezentaciju pozivom na broj 381631708991 Vera Maksimovic vas domacin N.Beograd Bulevar Mihajla Pupina 117

Нема коментара:

Постави коментар