KVALITET ZA VAS I VAS KONACAN IZBOR

Странице

субота, 03. јануар 2015.

DA LI SE PRAVILNO I ZDRAVO HRANIMO?

Masterpiece posuđe

Masterpiece posuđe je revolucionarno, jedinstveno i trajno rešenje, patentirani sistem za pravilno pripremanje zdrave hrane. Masterpiece posuđe od superiornog Zepter metala 316L, napredne tehnologije i inovativnog dizajna, omogućava kuvanje bez dodavanja vode, masnoće ili soli, tako da je hrana zdravija a ukusnija i zadržava prirodan ukus i aromu, vitamine i hranljive sastojke, sadrži manje kalorija i nema štetnih materija. Kuvanjem u Masterpiece sistemu štedimo energiju, hranu, vreme, novac i, što je najvažnije, čuvamo svoje zdravlje. Jedi zdravo - živi duže!
    

ANTI-DIJABET SET 






DA LI SE PRAVILNO I ZDRAVO HRANIMO? NE!
NAUČNO-MEDICINSKI JE DOKAZANO DA JE NEPRAVILNA I NEZDRAVA ISHRANA GLAVNI UZROK SVIH HRONIČNIH BOLESTI A DA JE GLAVNI UZROK NEPRAVILNE I NEZDRAVE ISHRANE - NEPRAVILNO PRIPREMANJE HRANE.

ZA PRAVILNO PRIPREMANJE ZDRAVE HRANE, ZA ZDRAV I DUŽI ŽIVOT, ZEPTER IMA PATENTIRANI SISTEM, JEDINSTVENO I TRAJNO REŠENJE.
BRŽE, LAKŠE, JEFTINIJE, UKUSNIJE, A ZDRAVO

OTKRIĆEMO VAM TU TAJNU!
DA LI SE PRAVILNO I ZDRAVO HRANIMO?




HIPOKRAT, GRČKI NAUČNIK I OTAC MEDICINE (460 - 370. god. p.n.e.) JE UČIO:
„NEKA HRANA TVOJA BUDE LEK TVOJ I NEKA LEK TVOJ BUDE HRANA TVOJA.”

HRANA MOŽE I TREBA DA LEČI, ALI HRANA MOŽE OZBILJNO DA UGROZI VAŠ ŽIVOT I ZDRAVLJE.

VIŠE NEGO IKADA RANIJE, SVETU JE POTREBNA ZEPTER MISIJA ZDRAVLJA: JEDI ZDRAVO, ŽIVI DUŽE

HIPOKRAT, GRČKI NAUČNIK, OTAC MEDICINE (460 - 370. god. p.n.e.) JE UČIO: „NEKA HRANA TVOJA BUDE LEK TVOJ I NEKA LEK TVOJ BUDE HRANA TVOJA.”



DANAS, 2500 GODINA KASNIJE, ZNAMO DA KVALITET I DUŽINA ŽIVOTA ZAVISE, PRE SVEGA, OD PRAVILNE I ZDRAVE ISHRANE.



KAO ŠTO JE NAUČNO-MEDICINSKI DOKAZANO, NEPRAVILNA, NEZDRAVA ISHRANA JE GLAVNI UZROK 
SVIH HRONIČNIH BOLESTI,
KAO ŠTO SU GOJAZNOST, DIJABETES, HIPERTENZIJA, SRČANA OBOLJENJA I KANCER, KOJA SU UZROK
70% SMRTNIH  SLUČAJEVA U SAD I 60% U CELOM SVETU.

PROCENAT OSOBA SA ZDRAVSTENIM PROBLEMIMA USLED NEPRAVILNE ISHRANE



SAMO U SAD, OD BOLESTI POVEZANIH SA ISHRANOM I DANAS I SVAKOG NAREDNOG DANA, UMREĆE 320 OSOBA!



NEPRAVILNA - NEZDRAVA ISHRANA JE GLAVNI UZROK GLOBALNE 
EPIDEMIJE GOJAZNOSTI.
POSLEDICE SU: RESPIRATORNI PROBLEMI, BOLOVI U KOLENIMA, ZGLOBOVIMA I LEĐIMA,
TEŠKA POKRETLJIVOST, TEŠKA PSIHIČKA OBOLJENJA, OSTEOARTRITIS, NEPLODNOST, OBOLJENJE
JETRE, DIJABETES, ATEROSKLEROZA, HIPERTENZIJA, SRČANA OBOLJENJA, INFARKT, MOŽDANI UDAR,
KANCER!
ATEROSKLEROZA UVEK VODI VISOKOM KRVNOM PRITISKU I UZROKUJE 95% SRČANIH OBOLJENJA.
ONA JE UZROK SMRTI BR. 1 U SVETU, UGLAVNOM ZBOG NEPRAVILNE, NEZDRAVE ISHRANE!



NEPRAVILNA, NEZDRAVA USHRANA JE GLAVNI UZROK HIPERTENZIJE I 
SRČANIH OBOLJENJA
1,5 MILIJARDI LJUDI BOLUJE OD HIPERTENZIJE, KOJA JE POZNATA KAO "TIHI UBICA".
ONA GODINAMA NEMA PRIMETNIH SIMPTOMA, A OŠTEĆUJE VITALNE ORGANE: SRCE, PLUĆA,
BUBREGE I UZROKUJE PROBLEME SA CIRKULACIJOM,DEMENCIJU, MOŽDANI I SRČANI UDAR. 
NEPRAVILNA - NEZDRAVA ISHRANA JE GLAVNI UZROK SVIH KANCEROGENIH OBOLJENJA (62%), A KARCINOMA DEBELOG CREVA SKORO 100%.
KARCINOM JE RAZARAJUĆA BOLEST KOJA NAPADA I UNIŠTAVA SVE ORGANE I SISTEME: MOZAK, PLUĆA, BUBREGE, JETRU,KOSTI, PROSTATU, ŽELUDAC, DOJKE, ŽUČ, ENDOMETRIJUM, GRLIĆ MATERICE...
KARCINOM SE NAJČEŠĆE SE OTKRIVA PREKASNO - U POSLEDNJOJ, NEIZLEČIVOJ FAZI!
JEDNO OD NAJVAŽNIJIH ŽIVOTNIH PITANJA: ŠTA JE TO NEPRAVILNA, NEZDRAVA
ISHRANA KOJA UZROKUJE HRONIČNE BOLESTI SA TAKO TEŠKIM POSLEDICAMA?


NEPRAVILNO PRIPREMANJE HRANEglavni uzrok svih hroničnih bolesti

NEPRAVILNA, NEZDRAVA ISHRANA, GLAVNI UZROK SVIH HRONIČNIH BOLESTI,POSLEDICA JE NEPRAVILNOG PRIPREMANJA HRANE.
KUVAMO NA VISOKIM TEMPERATURAMA U KLJUČALOJ VODI I PEČEMO U
ŠTETNIM, PREGREJANIM MASNOĆAMA.
ZBOG TOGA JEDEMO:
PREVIŠE MASTI
PREVIŠE MASTI

PREVIŠE SOLI

PREVIŠE SOLI
PREVIŠE ŠEĆERA
PREVIŠE ŠEĆERA
PREVIŠE OBEZVREĐENE HRANE
PREVIŠE OBEZVREĐENE HRANE
PREVIŠE KALORIJA
PREVIŠE KALORIJA


JEDEMO HRANU NISKE NUTRITIVNE I BIOLOŠKE VREDNOSTI, BEZ NAJVAŽNIJIH 
PRIRODNIH SASTOJAKA: VITAMINA, MINERALA, PROTEINA, MIKRO I MAKRO
ELEMENATA U TRAGOVIMA, HRANU ČIJA SU ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA
(BOJA, OBLIK, TEKSTURA, AROMA I UKUS) UNIŠTENA.

HRANA JE NEZDRAVA USLED NEPRAVILNOG PRIPREMANJA, UGLAVNOM 
ZATO ŠTO KORISTIMO POSUĐE LOŠEG KVALITETA!



JEDEMO NEZDRAVO, PRE SVEGA, ZBOG NEPRAVILNOG PRIPREMANJA HRANE.
NEPOTREBNO KUVAMO NA VISOKIM TEMPERATURAMA U KLJUČALOJ 
VODI A TO UNIŠTAVA 90% HRANLJIVIH SASTOJAKA.

  • KLJUČALA VODA UNIŠTAVA NUTRITIVNE I BIOLOŠKE VREDNOSTI HRANE (PRIRODNE HRANLJIVE SASTOJKE: VITAMINE, MINERALE, PROTEINE, MIKRO I MAKRO ELEMENTE U TRAGOVIMA).
  • KLJUČALA VODA ČINI HRANU BESKORISNOM I BEZUKUSNOM, JER SU JOJ ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA (BOJA, OBLIK, TEKSTURA, AROMA I UKUS) UNIŠTENA.
  • ZBOG UNIŠTENIH NUTRITIVNIH I BIOLOŠKIH VREDNOSTI I ORGANOLEPTIČKIH SVOJSTAVA, JEDEMO VIŠE OBEZVREĐENE HRANE DA BI NADOKNADILI MANJAK PRIRODNIH HRANLJIVIH MATERIJA.
  • DA BI TAKO OBEZVREĐENA HRANA BILA JESTIVA,DODAJEMO SO I ZAČINE, ŠTO TAKOĐE MOŽE DA IZAZOVE OZBILJNE POSLEDICE PO ZDRAVLJE.   

JEDEMO NEZDRAVO, PRE SVEGA, ZBOG NEPRAVILNOG PRIPREMANJA HRANE. NEPOTREBNO KUVAMO NA VISOKIM TEMPERATURAMA U KLJUČALOJ VODI A TO UNIŠTAVA 90% HRANLJIVIH SASTOJAKA.

ZAŠTO POVRĆE, KOJE SE VEĆ 90% SASTOJI OD TEČNOSTI, KUVAMO U KLJUČALOJ 
VODI I UNIŠTAVAMO SVE HRANLJIVE SASTOJKE? SAMO ZATO DA NE BISMO OŠTETILI 
POSUĐE LOŠEG KVALITETA.
OVO JE OPASNO I SKUPO. BESMISLENO, ZAR NE?



JEDEMO NEZDRAVO, PRE SVEGA, ZBOG NEPRAVILNOG PRIPREMANJA HRANE.
NEPOTREBNO PEČEMO ILI PRŽIMO NA VISOKIM TEMPERATURAMA
 U ŠTETNIM PREGREJANIM MASNOĆAMA, A TO IMA FATALNE POSLEDICE
PO ZDRAVLJE.

  • UKUS I HRANLJIVOST DOLAZE OD SAMOG MESA, A NE OD MASNOĆA U KOJIMA SE PEČE.
  • PREGREJANE MASNOĆE UNIŠTAVAJU NUTRITIVNE I BIOLOŠKE VREDNOSTI HRANE (PRIRODNE HRANLJIVE SASTOJKE: VITAMINE, MINERALE, PROTEINE, MIKRO I MAKRO ELEMENTE U TRAGOVIMA) I STVARAJU TRANS MASNE KISELINE, VEOMA ŠTETNE PO ZDRAVLJE.
  • PREGREJANE MASNOĆE ČINE HRANU BESKORISNOM I BEZUKUSNOM, JER SU JOJ ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA(BOJA, OBLIK, TEKSTURA, AROMA I UKUS) UNIŠTENA.
  • KADA SE PEČE U PREGREJANIM MASNOĆAMA, MESO SE SMANJUJE 30%.
  • DA BI OVA OBEZVREĐENA HRANA BILA JESTIVA,DODAJEMO SO I ZAČINE, ŠTO TAKOĐE MOŽE DA IZAZOVE OZBILJNE POSLEDICE PO ZDRAVLJE. 

JEDEMO NEZDRAVO, PRE SVEGA, ZBOG NEPRAVILNOG PRIPREMANJA HRANE. NEPOTREBNO PEČEMO ILI PRŽIMO NA VISOKIM TEMPERATURAMA U ŠTETNIM PREGREJANIM MASNOĆAMA, A TO IMA FATALNE POSLEDICE PO ZDRAVLJE.


ZAŠTO DODAJEMO MASNOĆE PRI PEČENJU ILI PRŽENJU I UNIŠTAVAMO HRANU?

DODATE MASNOĆE PRI PEČENJU ILI PRŽENJU SLUŽE SAMO ZATO DA PRENESU TOPLOTU
SA POSUDE NA HRANU, DA SE PRITOM POSUĐE LOŠEG KVALITETA NE BI OŠTETILO I 
DA HRANA NE BI IZGORELA!


HRANA SE GUBI -30% 

KADA SE PEČE U PREGREJANIM MASNOĆAMA, MESO SE SMANJUJE 30%


DA LI BISTE POPILI ILI POJELI TAKVU KANCEROGENU SUPSTANCU? NE!

U PREGREJANIM MASNOĆAMA UVEK SE STVARA 
AKROLEIN, IZUZETNO OPASNA, KANCEROGENA MATERIJA, NEPRIJATNOG, OTROVNOG MIRISA, BRAON BOJE, ZAPALJIVA, KOJA SE
ZADRŽAVA U HRANI, POSUDI, VAZDUHU.

DA LI BISTE POPILI OVAJ OPASNI, KANCEROGENI 
AKROLEIN?
NE!
ALI, U NEZNANJU, UVEK GA JEDEMO U PEČENOJ ILI PRŽENOJ
 HRANI.

OVO JE OPASNO I SKUPO. BESMISLENO, ZAR NE?




ZAŠTO PRIPREMAMO I JEDEMO OVU BESKORISNU, ŠTETNU I 
KANCEROGENU HRANU?
ZATO ŠTO, PRE SVEGA, KORISTIMO POSUĐE LOŠEG KVALITETA!



KUVAMO NA VISOKIM TEMPERATURAMA U KLJUČALOJ VODI I PEČEMO ILI PRŽIMO U ŠTETNIM, PREGREJANIM MASNOĆAMA, SAMO ZATO DA NE BISMO OŠTETILI POSUĐE I DA HRANA NE BI IZGORELA.

ZAŠTO PRIPREMAMO I JEDEMO OVU BESKORISNU, ŠTETNU I KANCEROGENU HRANU?

ZAŠTO PRIPREMAMO I JEDEMO OVU BESKORISNU, ŠTETNU I KANCEROGENU HRANU?

POSUĐE LOŠEG KVALITETA JE NAJVEĆI NEPRIJATELJ NAŠEG ZDRAVLJA!
NAJČEŠĆI MATERIJALI U UPOTREBI SU: KERAMIKA, STAKLO, ALUMINIJUM, ČELIK, LAKI ČELIK, EMAJL, TEFLON...

  • NE PRENOSI TOPLOTU RAVNOMERNO
  • HRANA LAKO ZAGOREVA
  • ČESTO OKSIDIRA I RĐA
  • MENJA BOJU
  • POROZNO JE, ZADRŽAVA OSTATKE I MIRISE HRANE
  • TEŠKO SE PERE I ODRŽAVA
  • LAKO SE OŠTEĆUJE ILI LOMI I MORA ČESTO DA SE MENJA
  • NIJE EKOLOŠKO
  • IZAZIVA ALERGIJE
  • ISTRAŽIVANJA POKAZUJU DA SU TEFLON I SLIČNI MATERIJALI KANCEROGENI.

POSUĐE LOŠEG KVALITETA JE NAJVEĆI NEPRIJATELJ NAŠEG ZDRAVLJA!

DA LI POSTOJI POSUĐE I MATERIJAL ZA PRAVILNO PRIPREMANJE ZDRAVE
HRANE BEZ IJEDNOG GORE NAVEDENOG NEDOSTATKA?

ZEPTER SISTEM JE REŠENJE! 
BRŽE, LAKŠE, JEFTINIJE, UKUSNIJE,
 A ZDRAVIJE 



ZEPTER SISTEM, JEDINSTVENO I TRAJNO REŠENJE ZA PRAVILNO
PRIPREMANJE ZDRAVE HRANE

ZEPTER SUPERIORAN MATERIJAL, ZEPTER TEHNOLOGIJA, ZEPTER DIZAJN

ZEPTER METAL 316L (Cr-Ni-Mb 18/12/3)
SVETSKA PREMIJERA SUPERIORNOG ZEPTER METALA 316 LU PROIZVODNJI ZEPTER MASTERPIECE POSUĐA ZA TRAJNO PRAVILNU PRIPREMU ZDRAVE HRANE. OBEZBEĐUJE VRHUNSKU FUNKCIONALNOST, A PRE SVEGA ŠTITI VAŠE ZDRAVLJE.

  • RAVNOMERNO PRENOSI TOPLOTU
  • HRANA NE ZAGOREVA
  • APSOLUTNO OTPORAN NA KOROZIJU
  • NE MENJA BOJU
  • NIJE POROZAN I NE ZADRŽAVA MIRISE HRANE
  • LAKŠI ZA UPOTREBU, ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE
  • NEUNIŠTIV, OTPORNIJI NA FIZIČKE I HEMIJSKE UTICAJE
  • EKOLOŠKI
  • NEUTRALAN, NE IZAZIVA ALERGIJE
  • NEOGRANIČENA GARANCIJA  

ZEPTER METAL 316L (Cr-Ni-Mb 18/12/3)SVETSKA ZEPTER PREMIJERA SUPERIORNOG ZEPTER METALA 316 L U PROIZVODNJI ZEPTER MASTERPIECE POSUĐA ZA TRAJNO PRAVILNU PRIPREMU ZDRAVE HRANE. OBEZBEĐUJE VRHUNSKU FUNKCIONALNOST, A PRE SVEGA ŠTITI VAŠE ZDRAVLJE.

OVAJ MATERIJAL IMA EKSKLUZIVNU PRIMENU SVUDA GDE SE ZAHTEVA
NAJVIŠI KVALITET:

  • U MEDICINI, ZA IMPLANTE, PROTEZE, HIRURŠKE INSTRUMENTE
  • U INDUSTRIJI, ZA EKSKLUZIVNE SATOVE, AUTOMOBILE I JAHTE  
SUPERIORAN ZEPTER METAL 316 L JE IDEALAN ZA PRAVILNO 
PRIPREMANJE HRANE ZA ZDRAV I DUŽI ŽIVOT.




ZA TRAJNO PRAVILNU PRIPREMU ZDRAVE HRANE ZA ZDRAV I DUŽI ŽIVOT,
ZEPTER: I TEHNOLOGIJA I DIZAJN

KUVANJE U VODI (KADA JE POTREBNO), ALI SUŠTINSKI BEZ VODE, PEČENJE
BEZ MASNOĆA, ALI UVEK NA NIŽIM TEMPERATURAMA, DA BI SE OČUVALE
NUTRITIVNE I BIOLOŠKE VREDNOSTI I ORGANOLOEPTIČKA SVOJSTVA HRANE.




ZA TRAJNO PRAVILNU PRIPREMU ZDRAVE HRANE ZA ZDRAV I DUŽI ŽIVOT, ZEPTER: I TEHNOLOGIJA I DIZAJN KUVANJE U VODI (KADA JE POTREBNO), ALI SUŠTINSKI BEZ VODE, PEČENJE BEZ MASNOĆA, ALI UVEK NA NIŽIM TEMPERATURAMA DA BI SE OČUVALE NUTRITIVNE I BIOLOŠKE VREDNOSTI I ORGANOLOEPTIČKA SVOJSTVA HRANE.

ZEPTER POKLOPAC

Značajno teži,
osigurava da sadržaj ne izađe iz posude.
Zatvoreni kružni ciklus -
hrana se kuva u sopstvenim sokovima, koji ostaju u posudi. Para oslobođena iz hrane diže se do poklopca, koji je uvek hladniji od posude. U kontaktu sa njim, para se kondenzuje i vraća na dno. Proces se ponavlja sve dok se hrana savršeno ne skuva. Vodeni film, koji se stvara između ivice i poklopca, hermetički zatvara posudu. Kompatibilan sa svim Zepter posudama i multifunkcionalnim elementima.
ZIDOVI / TELO POSUDE
ZEPTER METAL 316L


Uvek hladniji od dna,omogućava kondenzovanje hranljive tečnosti i zatvoreni kružni ciklus.

ZEPTER TERMOKONTROLOR

Idealno kontroliše proces pripreme hrane.
ZEPTER AKUTERMNO KOMPAKTNO DNO (ZAK)

Patentirano trostruko Zepter akutermno kompaktno dno (ZAK) jesrce Zepter sistema za trajno pravilno pripremanje zdrave hrane. Napravljeno je od lakih metala u 3 sloja: induktivnog i akumulativnog/konduktivnog. Spojeno presama pod pritiskom od 2000 tona (nije lepljeno ili lemljeno), neuništivo je, kompaktno i ne deformiše se prilikom upotrebe. ZAK brzoakumulira toplotu i ravnomerno je prenosi do hrane koja se kuva na niskim temperaturama. Čuva hranu i štedi energiju do 70%. Pogodno je za sve izvore toplote, uključujući i indukciono zagrevanje.
IVICA ZEPTER POSUDE

Ne podliva, hladnija od dna, uvek čista.

ZEPTER DRŠKE

Ergonomske,
nikad pregrejane.
ZEPTER URA -
REVOLUCIONARNA NON-STICK TEHNOLOGIJA


Čini unutrašnjost Zepter posude tvrđom, BEZ NANOŠENJA KERAMIKE, TEFLONA I DRUGIH OTROVNIH I ŠTETNIH MATERIJALA, BEZ RIZIKA PO VAŠE ZDRAVLJE,neuništiva, TRAJNA,apsolutno bezbedna, A HRANA NE ZAGOREVA.






PREZENTUJEMO VAM ZEPTER VRHUNSKE INSTRUMENTE ZA TRAJNO PRAVILNU PRIPREMU ZDRAVE HRANE ZA ZDRAV I DUŽI ŽIVOT




PREZENTUJEMO VAM ZEPTER SISTEM ZA TRAJNO PRAVILNU PRIPREMU ZDRAVE HRANE
ZA ZDRAV I DUŽI ŽIVOT.
KUVANJE BEZ VODE BRŽE, LAKŠE, JEFTINIJE, UKUSNIJE, A ZDRAVO



PRILIKOM KUVANJA BEZ 
DODAVANJA VODE, SVEŽEVLAŽNE NAMIRNICE UVEK 
STAVLJAMO U HLADNU 
POSUDU.POSUDU PUNIMO 
MINIMALNO 1/4 A MAKSIMALNO 3 CM 
OD VRHA POSUDE I ZATIM POKLAPAMO.
POKLOPLJENU POSUDU 
STAVLJAMO NA HLADNU RINGLU
,ZATIM UKLJUČUJEMO SREDNJI -                         
VIŠI DOVOD ENERGIJE.
KADA STRELICA 
TERMOKONTROLORA
STIGNE DO POLOVINE 
ZELENOG POLJA 
„MOIST" SKALE,
 SMANJUJEMO DOVOD 
TOPLOTE NA MINIMUM.
HRANA SE KUVA U
 SOPSTVENIM SOKOVIMA, 
KOJI OSTAJU U POSUDI.
PARA OSLOBOĐENA IZ HRANE 
SE DIŽE DO POKLOPCA,KOJI JE
 UVEK HLADNIJI OD POSUDE. 
U KONTAKTU SA NJIM SE 
KONDENZUJE I VRAĆA NA DNO. 
PROCES SE PONAVLJA SVE 
DOK SE HRANA SAVRŠENO 
NE SKUVA
ZATVORENI KRUŽNI CIKLUS.
VODENI FILM, KOJI SE STVARA
 IZMEĐU IVICE I POKLOPCA,
HERMETIČKI ZATVARA 
POSUDU.PROCES KUVANJA 
MOŽE BITIZAVRŠEN POSLE 
OKO 20 MINUTA.   


UVERIĆETE SE DA HRANA PRIPREMLJENA BEZ DODAVANJA VODE IZGLEDA 
LEPŠE, JER SU OČUVANI BOJA, OBLIK I TEKSTURA; DA JE UKUSNIJA, JER SU
OČUVANE NUTRITIVNE I BIOLOŠKE VREDNOSTI (VITAMINI, MINERALI, PROTEINI,
MIKRO I MAKRO ELEMENTI U TRAGOVIMA).

NE GUBE SE PRIRODNE HRANLJIVE MATERIJE.


HRANA NE ZAGOREVA, NIJE KANCEROGENA.
ZEPTER ČUVA HRANU, ŠTEDI ENERGIJU, VREME I NOVAC, ALI ŠTO JE NAJVAŽNIJE,
ŠTITI VAŠE ZDRAVLJE.



PREZENTUJEMO VAM ZEPTER SISTEM ZA TRAJNO PRAVILNU PRIPREMU ZDRAVE HRANE
ZA ZDRAV I DUŽI ŽIVOT.
PEČENJE BEZ MASNOĆA BRŽE, LAKŠE, JEFTINIJE, UKUSNIJE, A ZDRAVO


  • PRILIKOM PEČENJA BEZ DODAVANJA MASNOĆA, MESO UVEK STAVLJAMO U VEĆ 
  • ZAGREJANU POSUDU.
  • POKLOPLJENU PRAZNU POSUDU STAVLJAMO NA RINGLU I UVEK ZAGREVAMO NA 
  • NAJVIŠOJ TENMPERATURI MAKS. 4 MINUTA.
  • POSUDA JE SPREMNA ZA PEČENJE KADA STRELICA TERMOKONTROLORA DOĐE DO 
  • POLOVINE ZELENOG POLJA „DRY” SKALE, ODNOSNO, KADA PRSNETE PAR
  • KAPI VODE, A ONE SE ZAKOTRLJAJU (PERLA EFEKAT) - MAKSIMALNO POSLE 
  • 4 MINUTA.
  • MESO UVEK STAVLJAMO U VEĆ ZAGREJANU PRAZNU POSUDU I PRITISKAMO DA SE
  •  ZAPEČE.
  • POSLE 30 - 60 SEKUNDI ZAPEČENO MESO OKREĆEMO NA DRUGU STRANU, PONOVO
  •  PRITISNEMO I OSTAVLJAMO GA TAKO DO ZAVRŠETKA PEČENJA.
  • DOVOD TOPLOTE SMANJUJEMO NA MINIMUM, ISKLJUČUJEMO GA ILI SKLANJAMO
  • POSUDU SA DOVODA TOPLOTE.
  • POKLOPAC KORISTIMO U ZAVISNOSTI OD VRSTE PEČENJA KOJU ŽELIMO.
  • PROCES PEČENJA MOŽE BITI ZAVRŠEN POSLE OKO 10 MINUTA.   


UVERIĆETE SE DA HRANA PEČENA BEZ DODAVANJA MASNOĆA IZGLEDA LEPŠE, JER
SU OČUVANI BOJA, UKUS I TEKSTURA; DA JE UKUSNIJA, JER SU OČUVANI PRIRODAN
UKUS I AROMA; DA JE ZDRAVA, JER SU OČUVANE NUTRITIVNE VREDNOSTI (VITAMINI, MINERALI, PROTEINI, MIKRO I MAKRO ELEMENTI U TRAGOVIMA). 

NE GUBE SE PRIRODNE HRANLJIVE MATERIJE.

HRANA SE NE SKUPLJA, NEMA GUBITAKA.

NE LEPI SE, NE ZAGOREVA, NEMA ŠTETNIH MASNOĆA 
(TRANS MASNIH KISELINA), NEMA AKROLEINA, NIJE KANCEROGENA. 
ZEPTER ČUVA HRANU, ŠTEDI ENERGIJU, VREME I NOVAC,
ALI ŠTO JENAJVAŽNIJE, ŠTITI VAŠE ZDRAVLJE.




ZEPTER MULTIFUNKCIONALNI ELEMENTI
kuvanje, pečenje, serviranje i čuvanje zdrave hrane

ZEPTER SUPERIOR MULTISISTEM
MULTIFUNKCIONALNI ELEMENTI SA SPECIJALNIM AKUTERMNIM KOMPAKTNI
 DNOM RAZLIČITIH OBLIKA I DIMENZIJA, ZA TRAJNO PRAVILNU PRIPREMU SVIH
VRSTA HRANE NA RAZLIČITE NAČINE. PRAVILNO PRIPREMANJE, KUVANJE I PEČENJE,
SERVIRANJE I ČUVANJE ZDRAVE HRANE.
Masterpiece posuđe Zepter     VISE INFORMACIJA KLIKNI NE PITAJ SE ? PROVERI!!!!
BUDITE ZDRAVI I LEPI !ZDRAVLJE JE LEPO ODELO ALI NAZALOST VIDE GA SAMO BOLESNI!
NEKA HRANA BUDE TVOJ LEK I NEKA LEK BUDE TVOJE HRANA *HIPOKRAT *

Porucite prezentaciju pozivom na broj 381631708991 Vera Maksimovic vas domacin 


Нема коментара:

Постави коментар